A rebarbara (fotó) - termesztés, a helyszínen a kertben, ház és a szobanövények (2024)

A rebarbara (fotó) - termesztés, a helyszínen a kertben, ház és a szobanövények (1)

És ez azt bizonyítja, hogy az ő tapasztalata.

édes máz

Azt mondják, hogy a szárak rebarbara ízű, mint az alma éretlen. De emlékeztessen érés eper.

Talán ez valamiféle gyerekkori emléke, amikor mi, égő türelmetlenség, elejtett csak kezdték rózsaszínűek bogyókat. De én szeretem a rebarbara, nem csak ezt. Ez könnyen oldódik, könnyen tisztíthatók és ugyanolyan könnyen lehet kapni jó hozamokat. A legfontosabb dolog - van egy korai érési időszak. Még útjukat sóska, téli hagyma és a rebarbara gyorsan lendületet, növekvő szó ugrásszerűen.

Amikor megvette külvárosi területen zöldek nőtt bőségesen csak csalán (ami mellesleg szintén nagyon kedvelek: mindaddig, amíg nem lesz kész a korai káposzta, és a káposzta leves fiatal csalán, de párolt hús és a tojás - jobb, mint tudod képzelni).

ültetés rebarbara

Elkezdtünk fokozatosan obihazhivat farmját, és én véletlenül látta a határ a szomszédok „vad” bokor rebarbara, ami valószínűleg nőtt magát dobni, mint haszontalan rizóma. Ő volt az őse a jelenlegi rebarbara királyságot.

Kiderült, hogy nem lehet megszakítani a szárakat egy férfi, mert akkor a gyökerek nem kapnak oxigént. És akkor nem vágja őket - elengedhetetlen, hogy húzza ki a melléküregek.

Megtudtam, hogy a rebarbara szereti a nedves talajt, hanem hogy őt az alföldön is, nem lehet, különben a gyökerek rothadás tisztítani.

Ezen kívül, csak kell a hozzáférést az oxigén, így megalakult a kéreg a földre számukra is káros. Szóval folyamatosan lazítsuk meg a talajt a levelek alatt, és miután egy jó locsolás, talajtakaró azt. Néha kisállat rebarbara hígítjuk egy kevés vízzel, cukorral benne (fél csésze az ötliteres kannával).

Most van rebarbara termesztése és a kerítés mentén, és a köröket a fatörzsek almafák, és még egy ágy, közel a pavilonban.

A rebarbara nőnek csak egy fajta - Early Red.

reprodukciója rebarbara

Most a reprodukciós a rebarbara. Tartok csak egy módon - elosztjuk a bokor. Megpróbált leszállni elválasztjuk a rizómák tavasszal és ősszel, az eredmény a hasonló jellegű.

Ültetett tavaszán erősödött a nyár, ültetett ősszel - áttelelnek is, és ennek eredményeként az említett és más után hóolvadás bocsátanak ki erős csavart nyilak, melyek nagyon gyorsan nőnek levelek levélnyél.

Én általában osztani a négy bokrok: ásni az egész kert kés oszd több részre, és beszorult az előre elkészített lyukak.

nem különösebben aggódik a talajjal - adunk minden jól elkorhadt trágya - és minden. Delenki szóródjon bő meleg vízzel (amíg a talaj válik iszap), így száraz, jól tömörített és borított talajtakaró.

Egy másik érdekes megfigyelés: néhány cserjék bocsátanak ki erős nyilak, amelyek később érik magvak, hasonló hajdina. Kitört, és dobja őket, de talán ők „alkalmas a növekvő rebarbara keresztül palántákat. Nem tudom, én nem is próbáltam. Ha valaki a kamionosok ezáltal hagyja a tapasztalatok megosztását érdekes.

Rebarbara, természetesen elengedhetetlen a kora tavasz, így sok vitamint nem is a narancs. De nem alkalmas szárító és fa*gyasztó, még az első esetben elveszíti szukkulencia, a második - a különleges ízét. Tehát a legjobb, hogy beengedje előállítására dzsemek és kuvasz.

Rebarbara jam - én recept

Dzsemek, szedem a legtöbb zamatos fiatal szárak, hámozott és darabokra vágva a mérete 2 × 2 cm-es Kötelező feltétel -. Csak meg kell főzni a szirupban! Figyelembe 0,5 kg cukor, öntjük serpenyőbe, tedd a tűz.

Forralás után, alaposan összekevertük, és öntjük apróra vágott rebarbara (szintén 0,5 kg), majd 20 percig forraljuk egy bankot sört boríték lassú hűtés. Miután lehűlt, tettem vissza a tüzet, forralja fel, és át nagyon kis lángon főzzük még egy órát.

Igen, sokáig, de ebben az esetben, a szárak teljesen megpuhuljon, és így az ízlése. Nem valósult meg a lekvárt rebarbara további fűszereket, de tudom, hogy ez a főzött fahéjjal és a menta, és még a kakukkfű.

Annyit szeretnék kipróbálni, de valami leáll: ez már nem rebarbara dzsem.

Kvasz rebarbara

Most körülbelül kuvasz. Minden egyszerű: vágott nagy szára öntsünk forró vizet, forralja fel, és azonnal kikapcsolja. Az arányok mindig ugyanaz: az egyik rész a rebarbara és három rész víz. Szűrjük le a levest, azt hagyjuk kihűlni. Aztán adjunk hozzá egy kevés mazsolát, mentalevél és 5 g szárított élesztő. Brew főzött két vagy három napig, az íze összehasonlíthatatlan bármi hasonló!

Úgy vélem, hogy a ház - egy hely, ahol meg kell, hogy ne csak a munka, hanem a pihenni, így ültetett a kertjében évelő növények, amelyek minimális karbantartást igényelnek. Különösen vannak köztük rebarbara. Növekszik szinte bármilyen talajra és gyümölcsöt terem egy helyen akár 20 évig.

Nem mondhatjuk, hogy a hangyák nagyon bosszantott, de néha, amikor az átültetést kopnesh lapáttal, majd egy egész falu sok hangyák tojás. Hogyan lehet megszabadulni a nem kívánt palántákat környékén gyorsan és vegyszerek nélkül? Itt van a támogatás a rebarbara.

Leszakítom néhány levél rebarbara, amely az ország, van elég, egy kis bökkenő őket, és tedd közel a növényeket ültetnek. A hangyák aztán otthonaikba. Minden kertész tudja, hogy a hangyák barátok levéltetvek: enni édes váladék, egyébként véd a rovarok, hogy elpusztítsák azt. És elterjedt a levéltetvek és a tojás a növényekre annak érdekében, hogy növeljék a tehenészetben.
Ahhoz, hogy megvédjük a rózsákat levéltetvek (ezt, és arra törekszenek, hogy elfoglalja a fiatal hajtások), valamint, hogy megakadályozzák a terjedését a kártevő hangyák, főzök rebarbara infúziót.
Erre a kis hack levelek, én öntsünk forró vizet, és hagyjuk egy napig. 5-7 liter vizet egy jó lapköteg (körülbelül egy kilogramm). Aztán infúzió törzs, adjunk hozzá egy kevés folyékony szappan és spray a hajtások levéltetvek meg rajta. Segít tökéletesen!

Még segítségével rebarbara levelek, én tiszta kezet, miután a kertben dolgozni. És a szárak rebarbara anyukám főz egy finom kompót és lekvár, valamint egy csodálatos töltelék a pitét!

Rebarbara minden napján
Podsskazhite, milyen ételeket lehet főzni rebarbara? Kompót már fáradt.

Tavaszig lehet kapni a maximális hozam rebarbara szára, a bukása a növény kell távolítani az összes elhalt leveleket. Ezután körülbelül minden, és lazítsuk meg a talajt sugarú körön belül 5-10 cm-re a bokor egy kis árokba. Úgy tesz humusz, megszórjuk a tetején a földre, hogy kiegyenlítse a földre, és hagyjuk, amíg a rugó. Tavasszal a föld mellett minden növény szükséges ásni, és óvatosan lazítsa. Ez a tápanyag elősegíti az aktív fülre felhalmozódását a fiatal levelek, ami azt jelenti, aratás rebarbara lesz sokkal nagyobb.

Rebarbara és sóska megtermékenyíteni ökörfarkkóró infúzió vagy gyógynövények, kivettünk a szára, mint újulat és a talaj ágyon laza és leporolta a hamu. Ha sok levél bogár, megszórjuk egy több éves leszállás szikrák vagy bitoksibatsillin, de a cut-off zöld ebben az esetben nem költenek hamarabb, mint egy hónap.

Kapcsolódó cikkek

  • Nephrolepis (fotó) - ültetés és művelés otthoni gondozást, a helyszínen a kertben, ház és a szoba

  • Juniper (fotó) használatát ültetés és gondozás, a helyszínen a kertben, ház és a szobanövények

  • Host - ültetés és gondozás, különösen a termesztés a házigazdák a kertben, kerti növények

A rebarbara (fotó) - termesztés, a helyszínen a kertben, ház és a szobanövények (2024)
Top Articles
Sierra N. on LinkedIn: 25 APRIL 2024: The Ansos Society is delighted to announce that we…
Hubungan Sosial yang Sehat, Peran Adronitis dalam Kesehatan Mental!
San Angelo, Texas: eine Oase für Kunstliebhaber
Foxy Roxxie Coomer
Cranes For Sale in United States| IronPlanet
Somboun Asian Market
Celebrity Extra
Chalupp's Pizza Taos Menu
Merlot Aero Crew Portal
Progressbook Brunswick
Facebook Marketplace Charlottesville
Trini Sandwich Crossword Clue
Dit is hoe de 130 nieuwe dubbele -deckers -treinen voor het land eruit zien
SXSW Film & TV Alumni Releases – July & August 2024
Define Percosivism
Union Ironworkers Job Hotline
Satisfactory: How to Make Efficient Factories (Tips, Tricks, & Strategies)
Keci News
Wemod Vampire Survivors
Pasco Telestaff
Craigslist Pasco Kennewick Richland Washington
2023 Ford Bronco Raptor for sale - Dallas, TX - craigslist
Gillette Craigslist
Dhs Clio Rd Flint Mi Phone Number
Chelsea Hardie Leaked
Basil Martusevich
After Transmigrating, The Fat Wife Made A Comeback! Chapter 2209 – Chapter 2209: Love at First Sight - Novel Cool
Truis Bank Near Me
Teenage Jobs Hiring Immediately
Grapes And Hops Festival Jamestown Ny
Priscilla 2023 Showtimes Near Consolidated Theatres Ward With Titan Luxe
Rochester Ny Missed Connections
Mixer grinder buying guide: Everything you need to know before choosing between a traditional and bullet mixer grinder
Miracle Shoes Ff6
Prior Authorization Requirements for Health Insurance Marketplace
Wrigley Rooftops Promo Code
San Bernardino Pick A Part Inventory
The Conners Season 5 Wiki
Nimbleaf Evolution
Tom Kha Gai Soup Near Me
Holzer Athena Portal
Gary Vandenheuvel Net Worth
Beds From Rent-A-Center
CPM Homework Help
Quest Diagnostics Mt Morris Appointment
Craigslist Com Brooklyn
Osrs Vorkath Combat Achievements
Ret Paladin Phase 2 Bis Wotlk
Deviantart Rwby
Provincial Freeman (Toronto and Chatham, ON: Mary Ann Shadd Cary (October 9, 1823 – June 5, 1893)), November 3, 1855, p. 1
Gelato 47 Allbud
Vt Craiglist
Latest Posts
Article information

Author: Fredrick Kertzmann

Last Updated:

Views: 5900

Rating: 4.6 / 5 (66 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Fredrick Kertzmann

Birthday: 2000-04-29

Address: Apt. 203 613 Huels Gateway, Ralphtown, LA 40204

Phone: +2135150832870

Job: Regional Design Producer

Hobby: Nordic skating, Lacemaking, Mountain biking, Rowing, Gardening, Water sports, role-playing games

Introduction: My name is Fredrick Kertzmann, I am a gleaming, encouraging, inexpensive, thankful, tender, quaint, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.