Sam Dejonghe last minute naar Marakech (2024)

");WinPrint.document.close();WinPrint.focus();setTimeout(function () {WinPrint.print();setTimeout(function () { WinPrint.close(); }, 100);WinPrint.onafterprint = function(){WinPrint.close()};}, 500);return false;});});eds3_5_jq(function ($) {if (typeof edn_fluidvids != 'undefined')edn_fluidvids.init({selector: ['.edn_fluidVideo iframe'],players: ['www.youtube.com', 'player.vimeo.com']});});/*]]>*/

Published on donderdag 10 april 2014

Sam Dejonghe doet de eerste meeting van de Auto GP mee. De snelle Belg kan instappen voor dit komende weekend. "Last minute, maar ik ben momenteel onderweg naar de luchthaven van Charleroi om m'n vlucht naar Marrakech te halen. Dat betekent dus dat ik de eerste race in de AutoGP zal meerijden met Virtuosi, het team waarmee ik ook in Valencia getest heb", zei Dejonghe tegenover RaceXpress.nl. "Tot op heden gaat het enkel over een deal voor dit weekend maar we werken hard verder om ook de rest van het kampioenschap met hen te betwisten. Vrijdag hebben we tweemaal een FP, en twee kwalificatie-sessies, met op zaterdag een race van 40minuten met verplichte pitstop. Voor zondag staat nog eens hetzelfde op het programma maar dan met een reversed grid." "Het zal voor mij de eerste keer zijn dat ik op een stratencircuit rijd en een echte pitstop afwerk. Tot nu toe heb ik 1 dag getest met de wagen. Dat verliep erg goed, met een ronderecord als resultaat, dus we proberen die positieve lijn verder te zetten. Ik ben alvast erg blij deze kans te krijgen! We rijden in het voorprogramma van het WTCC. Momenteel is het dik 35 graden in Marrakech. We gaan er een lap op geven."

Comments (0)Number of views (2)

Author: Casper Bekking

Categories: Auto GP

Tags:

Print

Videoblaster

EasyDNNNews

Michelin banden leverancier van de Hypercars van het FIA WEC

Read more

De ACO, de organisator van het FIA World Endurance Championship, heeft de bandenleveranciers voor de Hypercarklasse bekend gemaakt. Michelin gaat de komende drie seizoenen het rubber leveren voor de auto’s die vanaf 2020/21 de baan opgaan. Er had zich geen enkele bandenleverancier aangemeld, nadat in december vorig jaar de technische eisen van het kampioenschap bekend gemaakt werden. Michelin is geen onbekende in het FIA WEC, omdat zij ook de banden voor de LMP1 leveren.

Read more

Winter Endurance Kampioenschap (WEK) 2019-2020 Zandvoort 500 op Circuit Zandvoort +UITSLAG

Read more

De eerste ronde van het Winter Endurance Kampioenschap (WEK) 2019-2020 wam op naam van Huub van Eijndhoven, Bart van Eijndhoven en Jaap van Lagen, namens het team JW Raceservice. De endurance race was tevens de laatste wedstrijd op de huidige layout van Circuit Zandvoort en kreeg daarmee de subtitel “One Last Time”. De seizoensfinale van het Winter Endurance Kampioenschap zal op 7 maart 2020 op het vernieuwde circuit van Zandvoort verreden worden

Read more

Max Verstappen gaat all in "Hollywood-style" + VIDEO

Read more

Los-Angeles - Aanstaand weekend wordt de Grand Prix van de Verenigde Staten van Amerika verreden. Om de fans en het publiek alvast op te warmen waren de coureurs van Red Bull aanwezig op de befaamde Hollywood Boulevard om te laten zien dat hun ster best op de Walk of Fame passen. De uitzinnige menigte genoot van de donuts die Max Verstappen produceerde. Bekijk onderstaande video alvast in de sfeer te komen voor aanstaand weekend in Austin, Texas op het Circuit Of The Americas.

Read more

Handig! TIJDSCHEMA 2019 F1 Grand Prix USA, hoe laat start Max Verstappen en hoe laat is de voorbeschouwing?

Read more

Vandaag staat de Grand Prix van de Verenigde Staten op de Formule 1-kalender. In 2018 won Kimi Raikkonen voor Max Verstappen. Dit weekend kan Lewis Hamilton de wereldtitel grijpen. En wat kan Max Verstappen. Kan hij zich revancheren en afsluiten op het bovenste treetje? Bekijk onderstaande schema wanneer de actie losbarst in Austin, Texas.

Read more

Stars and stripes voor Max Verstappen? : "Vergeleken met vorig jaar zijn we dit keer stukken beter"

Read more

Max Verstappen prijkte na de kwalificatie voor de Grand Prix van de Verenigde Staten. Op het Circuit of the Americas noteerde de Red Bull-coureur zijn snelste tijd van 1:32.096 en zat daarmee maar 0,067 seconde achter polesitter Valtteri Bottas. “Om op deze baan zo competitief te zijn, is een goed resultaat voor ons. Het is tot nu toe een goed weekend. We zaten er uiteindelijk dicht bij en natuurlijk wil je liever die 67 duizendsten in jouw voordeel hebben, maar het is zo", zei Max Verstappen.

Read more

Valtteri Bottas in recordtijd naar polepositie + Uitslag

Read more

AUSTIN - Valtteri Bottas heeft de kwalificatie voor de Grand Prix van de Verenigde Staten van Amerika gewonnen in een nieuw baanrecord. De Fin van Mercedes staat zondag tijdens de start van de race op poleposition voor Sebastian Vettel, die 0.012 seconde tekortkwam op Bottas. De derde tijd was voor Max Verstappen, die op het Circuit Of The Americas een achterstand op Bottas had van 0.067 seconde. Dit belooft vuurwerk voor de race op zondag.

Read more

Technische specificaties Red Bull RB15 van Max Verstappen

Read more

Read more

Max Verstappen en Pierre Gasly showen nieuwe zonnebrillen

Read more

Read more

Michiel Mol overweegt aandelen in Racing Point: "Ik ben nog in onderhandeling"

Read more

Read more

Squadra Corse Garage Italia met Ferrari 488 GT3 aan de start in Blancpain GT World Challenge America

Read more

Read more

Racexpress 300*250 mid

GebruiksovereenkomstPrivacybeleidCopyright 2024 by RaceXpress

Back To Top
Sam Dejonghe last minute naar Marakech (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Sen. Ignacio Ratke

Last Updated:

Views: 5950

Rating: 4.6 / 5 (76 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Sen. Ignacio Ratke

Birthday: 1999-05-27

Address: Apt. 171 8116 Bailey Via, Roberthaven, GA 58289

Phone: +2585395768220

Job: Lead Liaison

Hobby: Lockpicking, LARPing, Lego building, Lapidary, Macrame, Book restoration, Bodybuilding

Introduction: My name is Sen. Ignacio Ratke, I am a adventurous, zealous, outstanding, agreeable, precious, excited, gifted person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.